torsdag, februari 25, 2010

torsdag

fast det känns som det är lördag idag, kan beror för att jag lyxade till det igår med lite god pastasalllad och sen god cider på kvällen hos sofia. det var rätt trevligt igår, trots allt som hänt så kan vi unmgås och ha kul tillsammans.
idag vet jag inget särskilt som händer, kanske ska hitta på något ikväll men det är inte säkert ännu.

2 kommentarer:

Jessica sa...

Det låter mysigt marielle, och så bra att ni kan hänga utan några sura miner.

Låter ändå som du myser på dagarna och tar hand om dig själv, det blir jag glad över att läsa :=)

Ossian är inte i form idag. Han är väldigt förkyld, samt har slem i halsen, stackars liten. Det är Samuel som har smittat honom, fast det är ju oundvikligt, med tanke på alla pussar han får av storebror :). Det innebär att jag tillbringar dagen inomhus idag, så han får vila upp sig.

Nästa vecka (onsdag) får vi besök från Stavanger. Då kommer Maren med sin son Sverre, han är 2 månader. Det skall bli super kul att ses, vi har inte setts sedan vi bägge var höggravida och struttade runt på stan. Vi har heller inte sett varandras bebisar live =spännande!!

Eftersom jag inte har facebook, får detta bli info på väggen från mig idag :)

Jag hoppas du kan ta dig en tur till Oslo snart, och jag hoppas att vi kan komma oss en tur till Skåneland i sommar... Tänkte att vi ev, kunde låna Peters lgh när
han är ute så sjön, hade varit perfekt!!

Sköt om dig Melle!
Kram Jessica

Marielle sa...

hej jessica.
ja jag försöker ta hand om mig själv lite mer nu än innan. dessa dagarna som har varit så har jag njutit av att bara vara... har inte ängnat mig åt skolan så mycket denna vecka. Men får börja ta tag i det igen i nästa vecka. men jag har kännt att det har varit väl behövligt att ta det lite lugnare.
vår komplettering på uppsatsen gjordes klar igår så nu hoppas vi att vi slipper lägga mer tid på den. Men det har både varit lärorikt, roligt och småjobbigt och skriva den.
uch då , inget roligt med sjuka barn,

det är väl nästan oundvikligt att de inte smittar varandra när man har 2 små barn som du har. Hoppas Ossian bli bättre snart. Jag tycker han är så himla söt och Samuel blivit så stor. Tiden bara springer iväg.
hoppas du o Maren får en underbar dag tillsammans, jag förstår att det blir spännade och se varandras bebisar... ¨
kramar till dig