söndag, april 10, 2011

skilda världar

hittade skilda världar på nätet så nu blir det skilda världar hela kvällen. Tycker verkligen om den serien.
NU ska jag fika och titta på skilda världar.. blev en bra kväll ändå .

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, alla har vi olika smak, nåra sämre än andra!!!

Antar att det är du och Mocki som sitter och ser den skiten!!!

Marielle sa...

och du är lika feg som inte vågar sätta ut ditt namn, stackare. men en sak har du rätt i.,vi har olika smak som tur är.

Mocki sa...

Till Anonym:
Först o främst så kan ju du ta reda på fakta innan du yttrar dig!!!!!! Och ska du skriva om mig så kan du göra det TILL mig istället... Eller du vågar/vill inte det???? Sen att inte du verkar gilla Skilda världar är ditt problem. De som gillar det ska få se på det utan att du ska bry dig om det ...Du har säkert serier/filmer/program eller andra saker du gillar som inte andra gör!! Men inte gnäller vi på dig för det .. hmm just det vi kan ju inte för du är så FEG som skriver anonymt och inte vågar skriva ditt namn....

Anonym sa...

öh, mocki...

Det var inte TILL DIG jag skrev utan till Marielle :)

Vad DU tycker och tänker, skiter jag faktiskt I!!!

Marielle sa...

och du behöver inte skriva till mig i heller anonym. Vill inte veta dina åsikter så länge inte du kan sätta ut ditt namn och stå för det du säger.och tror du att du trycker ner mej med dina kommentarer tror du fel... bryr mig inte om sådana som dig, som inte står för sina åsikter... och om inte dina kommentarer upphör så kommer jag att stänga bloggen.

Mocki sa...

Eftersom du skrev mitt namn med är det även riktat till mig.. och att du skiter i vad jag tycker o tänker bryr jag mig inte om .. för som sagt vill du mig något kom till mig istället för att skriva om mig på Marielles blogg eller någon annanstans...Känns fortfarande som du inte vågar/vill komma till mig eller skriva till mig fast du vet vem jag är .. o jo jag vet att du vet vem jag är ...

Anonym sa...

Självklart vet ja vem du är Mocki, det vet nog de flesta i Eslöv.

En hysterisk kvinna, med otroligt kontroll behov, en som är avundsjuk på andra och som inte unnar sina vänner varken gott eller lycka!

Du älskar bråk och konflikter och vet inte när gränsen är nådd.

Du tar inte ett nej för ett nej och trakasserar de flesta i din närhet:(

Detta är det sista ni kommer att få läsa från mig.

Förlåt Marielle, du är en underbar person som vill alla runt dig gott - Jag älskar dig!, men menar dock allt jag skrivit.

FARVÄL :)

Mocki sa...

hmm du känner verkligen inte mig ..Fast vill du tycka så är det upp till dig .. men du är inte ett dugg bättre själv så .... men du kan ju komma o säga detta till mig personligen istället....eller du vågar inte det????

marielle sa...

svar till anononym: tack för dina fina ord men önskar fortvarande du kunde skriva ditt namn...